Varkensvlees tandoori met pinda's, groene paprika en oestersaus

09/06/11 om 09:57 - Bijgewerkt om 09:57

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 450 g varkenslapjes
  • 3 el tandoorikruiden
  • peper en zout
  • 1 paksoi
  • 2 groene paprika's
  • 1 teen knoflook
  • zonnebloemolie
  • 5 el gezouten pinda's
  • 3 el oestersaus

Bereidingswijze

Snij het varkensvlees in repen van 1 cm breed. Bestrooi royaal met tandoorikruiden, peper en zout en meng goed door elkaar. Laat 10 minuten staan.

Maak de groenten schoon en snijd de paksoi in grove repen van 2 cm breed. Snij de paprika fijn. Pel de knoflook en hak fijn. Verhit olie in de wok en roerbak er het vlees 2 minuten in.

Voeg eerst de paprika toe en daarna in volgorde: de pinda's, de paksoi en de knoflook. Roerbak nog 2 minuten. Kruid met oestersaus, peper en zout en serveer met brood, pasta, noedels of aardappelen naar keuze.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners