Varkensvlees tandoori met pinda's, groene paprika en oestersaus

09/06/11 om 09:57 - Bijgewerkt om 09:57

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 450 g varkenslapjes
  • 3 el tandoorikruiden
  • peper en zout
  • 1 paksoi
  • 2 groene paprika's
  • 1 teen knoflook
  • zonnebloemolie
  • 5 el gezouten pinda's
  • 3 el oestersaus

Bereidingswijze

Snij het varkensvlees in repen van 1 cm breed. Bestrooi royaal met tandoorikruiden, peper en zout en meng goed door elkaar. Laat 10 minuten staan.

Maak de groenten schoon en snijd de paksoi in grove repen van 2 cm breed. Snij de paprika fijn. Pel de knoflook en hak fijn. Verhit olie in de wok en roerbak er het vlees 2 minuten in.

Voeg eerst de paprika toe en daarna in volgorde: de pinda's, de paksoi en de knoflook. Roerbak nog 2 minuten. Kruid met oestersaus, peper en zout en serveer met brood, pasta, noedels of aardappelen naar keuze.

Onze partners