Varkensspiering met gestoofde wijngaardslakken en champignons in room

09/06/11 om 09:56 - Bijgewerkt om 09:56

Geef je waardering

Varkensspiering met gestoofde wijngaardslakken en champignons in room

© © Tony Le Duc

Ingrediënten

Voor 4:

  • 250 g champignons
  • boter
  • 250 g gekookte wijngaardslakken in kookvocht (type petit gris)
  • 2,5 dl room
  • witte peper en zout
  • sap van Â1/2 citroen
  • 4 el fijngehakte peterselie
  • 4 stuks varkensspiering van 2 cm dik

Bereidingswijze

Bak champignons op hoog vuur in boter. Voeg slakken toe, draai het vuur lager en bak 2 minuten. Voeg room toe, laat zacht inkoken.

Kruid met peper, zout, citroensap en peterselie. Bak de spiering in boter. Serveer.

Lees meer over:

Onze partners