Vanille-ijs met abrikozenvulling en cognacroom

09/06/11 om 09:53 - Bijgewerkt om 09:53

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 :

  • 250 g vanille-ijs
  • 1 potje artisanale abrikozenconfituur
  • 2,5 dl verse slagroom
  • 1 zakje vanillesuiker
  • een scheutje cognac

Bereidingswijze

Vul een langwerpige vorm of ijslade half met ijs, smeer de confituur over het ijs en bedek met een nieuwe laag ijs. Zet minstens 12 uur in de diepvriezer. Snij het abrikozenijs in schijven. Leg de schijven in grote platte borden en serveer met halfopgeklopte room, gemengd met vanillesuiker en een scheutje cognac.

Lees meer over:

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info