Twee zoetzure tomaatjes badend in een schuim van comtékaas

09/06/11 om 16:42 - Bijgewerkt om 16:42

Geef je waardering

Twee zoetzure tomaatjes badend in een schuim van comtékaas

© Diane Hendrikx

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 8 gepelde kerstomaten

Marinade:

  • 2 dl water
  • 1 dl azijn
  • 300 g suiker
  • laurierblad
  • peperkorrels
  • 2 teentjes knoflook

Espuma:

  • 1 dl gevogeltefond
  • 2 dl room
  • 150 g comté, geraspt

Bereidingswijze

Meng de ingrediënten voor de marinade en laat de tomaatjes minimaal 12 uur marineren. Breng room en gevogeltefond aan de kook, voeg geraspte kaas toe, zeef en giet in een spuitfles onder druk (3 patronen voor een fles van 2 dl). Rijg de tomaatjes aan spiesjes en serveer met kaasschuim.

Lees meer over:

Onze partners