Tussenribstuk met blauwe kaas en raketsla

03/07/15 om 12:43 - Bijgewerkt om 12:43

Tussenribstuk met blauwe kaas en raketsla

© gf

Geef je waardering

Bereidingswijze

enkele takjes rozemarijn

enkele takjes citroentijm

1 dl olijfolie

1 el gedroogde oregano

1 teen knoflook

4 tussenribstukken van 150 g elk

2 x handvol raketsla

1 rode ui

4 el pistachenoten

150 g blauwe kaas

peper van de molen en fijn zeezout

Bereidingswijze:

Haal de blaadjes van de rozemarijn- en tijmtakjes. Meng met de olijfolie, oregano en de geplette knoflook. Kruid het vlees met peper en giet er de marinade over. Laat 1 u. marineren. Bak het vlees naar smaak op een hete barbecue. Kruid met zout. Serveer met de raketsla, gesnipperde rode ui, pistachenoten en blauwe kaas.

Onze partners