Torentje van gekaramelliseerde appels, rozijnenbrood, ganzeleverterrine, sint-jakobsschelpdieren en balsamicocrème

Of gewoon een torentje van al wat lekker is.

Of gewoon een torentje van al wat lekker is.

Voor 4 personen

2 appels

2 el suiker

4 sneetjes rozijnenbrood

4 schijven foie gras

8 sint-jakobsschelpdieren

2 el balsamicocrème (te koop in de fijnkostwinkel)

Bereiding

1. Schil en versnijd de appels. Karamelliseer de schijfjes in een pan met boter en suiker op heet vuur. Druk met een glas of serveerring 4 rondjes uit het rozijnenbrood en bak deze in een pan met boter.

2. Rooster de jakobsschelpen kort in een grillpan met wat boter en kruid met peper en zout. Stapel in een serveerring de gebakken appelschijven, het rozijnenbrood, een schijf foie gras en de schelpdieren. Garneer het bord met wat balsamicocrème.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content