Torentje van gekarameliseerde appels, rozijnenbrood, ganzeleverterrine, Sint-Jakobsschelpdieren en Balsamicocrème

10/06/11 om 15:15 - Bijgewerkt om 15:14

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 :

  • 2 appels
  • 2 el suiker
  • 4 sneetjes rozijnenbrood
  • 4 schijven foie gras
  • 8 sint-jakobsschelpdieren
  • 2 el balsamicocrème (te koop in de fijnkostwinkel)

Bereidingswijze

Schil en versnij de appels. Karameliseer de schijfjes in een pan met boter en suiker op heet vuur. Druk met een glas of serveerring 4 rondjes uit het rozijnenbrood en bak deze in een pan met boter.

Rooster de jakobsschelpdieren kort in een grillpan met wat boter en kruid met peper en zout. Stapel in een serveerring de gebakken appelschijven, het rozijnenbrood, een schijf foie gras en de schelpdieren. Garneer het bord met wat balsamicocrème.

Lees meer over:

Onze partners