Tompoes van ganzenlever en gerookte forel met kruidenkoek

14/06/11 om 08:46 - Bijgewerkt om 08:46

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 6:

  • 1 klein blokje ganzenlever met stukjes van ± 160 g
  • 2 kleine warm gerookte forelfilets
  • 6 schijven kruidenkoek zonder suiker
  • 1 grote, niet te rijpe boterpeer (doyenné)
  • peper van de molen
  • gelei van rode bessen of frambozen

Bereidingswijze

Snij de ganzenlever in 12 schijfjes (dompel het lemmet van het mes telkens in warm water). Verdeel de gefileerde forel in 12 porties. Versnij de kruidenkoek tot 24 schijven van 2 mm. Was de peer zorgvuldig en versnij elk kwart tot 6 schijfjes.

Schik alles op borden en peper de stukjes ganzenlever.

Begeleid met een beetje rodebessen- of frambozengelei.

Lees meer over:

Onze partners