Toast met frambozen

  • Moeilijkheid

Voor 4 personen:

4 sneden wit brood (oud)

80 g boter

80 g fijne kristalsuiker

200 g frambozen

150 g verse room

2 zakjes vanillesuiker

Neem de vier sneden brood en smeer ze aan één kant in met de helft van de boter. Strooi rijkelijk suiker op de beboterde kant.

Neem vervolgens een grote pan en smelt er de rest van de boter in. Leg de sneden brood in de pan met de beboterde en besuikerde kant naar boven.

Laat het brood nu op een zacht vuurtje bakken met een deksel op de pan. De suiker zal smelten.

Neem na 10 minuten de pan van het vuur en leg de sneden brood op een bord. Laat de suiker nu een korstje worden (dit duurt ongeveer 15 minuten). Leg daarna de frambozen op het brood.

Klop nog even de verse room op, samen met de vanillesuiker en serveer dit bij de toast.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content