Toast met frambozen

09/06/11 om 17:44 - Bijgewerkt om 17:44

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 sneden wit brood (oud)
  • 80 g boter
  • 80 g fijne kristalsuiker
  • 200 g frambozen
  • 150 g verse room
  • 2 zakjes vanillesuiker

Bereidingswijze

Neem de vier sneden brood en smeer ze aan één kant in met de helft van de boter. Strooi rijkelijk suiker op de beboterde kant.

Neem vervolgens een grote pan en smelt er de rest van de boter in. Leg de sneden brood in de pan met de beboterde en besuikerde kant naar boven.

Laat het brood nu op een zacht vuurtje bakken met een deksel op de pan. De suiker zal smelten.

Neem na 10 minuten de pan van het vuur en leg de sneden brood op een bord. Laat de suiker nu een korstje worden (dit duurt ongeveer 15 minuten). Leg daarna de frambozen op het brood.

Klop nog even de verse room op, samen met de vanillesuiker en serveer dit bij de toast.

Lees meer over:

Onze partners