Tiramisu met belgische aardbeien

10/06/11 om 10:24 - Bijgewerkt om 10:24

Geef je waardering

Ingrediënten

Nodig:

  • 1 pak lange vingers
  • 500 g mascarpone
  • 1 bakje aardbeien
  • 1 eigeel
  • ±150 ml aardbeienlikeur
  • 5 el poedersuiker
  • schilfers van witte chocolade

Bereidingswijze

Meng de mascarpone met de eierdooier en de gezeefde poedersuiker. Schik de lange vingers in een schaal en besprenkel royaal met aardbeienlikeur. Halveer de aardbeien, verdeel de helften over de lange vingers en bedek met de helft van het mascarponemengsel. Leg opnieuw lange vingers in de schaal, besprenkel opnieuw met aardbeienlikeur en bedek met de tweede helft van de mascarpone. Zet de tiramisu enkele uren koel en versier met chocoladeschilfers.

Lees meer over:

Onze partners