Thaise omelet

2467631

Voor 4:

Voor 4:

3 el neutrale plantaardige olie

250 g varkensgehakt

1 kleine gesnipperde ui

1 kl fijne kristalsuiker

1 snufje zout

10 draaien met de pepermolen

2 el sojasaus

6 eieren

2 in rondjes gesneden jonge uien

4-5 takjes verse koriander

Warm 1 el olie op in een pan op matig vuur. Doe er het gehakt en de gesnipperde ui bij en roer voortdurend tot het vlees rul gebakken is. Voeg de suiker, het zout, de peper en 1 el sojasaus toe. Bak nog 5 min. tot het vlees mooi gekleurd is en haal uit de pan. Klop de eieren samen met de resterende soja met een vork. Verwarm de overblijvende olie (doseer naargelang van de achtergebleven vetstof) in dezelfde pan en giet er de eierstruif in. Spreid halverwege het gehakt samen met de rondjes jonge ui over de helft van de omelet. Bak nog 1 min. en vouw de omelet dubbel. Bak nogmaals 1 min. Werk af met de koriander.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content