Terrine van ganzenlever

09/06/11 om 10:23 - Bijgewerkt om 10:23

Geef je waardering

Terrine van ganzenlever

Ingrediënten

Voor 4:

  • 4 plakjes terrine van ganzenlever
  • 4 plakjes licht getoast boerenrozijnenbrood
  • compote van gedroogde abrikozen
  • 8 gedroogde abrikozen
  • 8 noten
  • kardemom
  • zoutkristallen
  • gebroken peper

Bereidingswijze

Bereid de abrikozencompote: week de gedroogde abrikozen en mix met een snuif kardemom en wat weeksap. Toast het brood lichtjes.

Schik de terrine met het brood, een lepel compote, gedroogde abrikozen, noten en kleine hoopjes zoutkristallen en gebroken zwarte peper op leien plaatjes.

Lees meer over:

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners