Tarbot met gesmolten sla, erwten en pancetta

24/06/15 om 17:32 - Bijgewerkt om 17:32

Tarbot met gesmolten sla, erwten en pancetta

© gf

Geef je waardering

Bereidingswijze

Voor 4:

200 g verse erwten

4 sneetjes pancetta

olijfolie

1/2 kropsla

peper en zout

3 el balsamicoazijn

4 tarbotfilets van 120 g elk

boter

dille

Bereidingswijze:

Blancheer de erwten in lichtgezouten kokend water. Giet af, laat schrikken onder koud stromend water om het kookproces te stoppen en laat nadien goed uitlekken.

Bak de pancetta krokant in olijfolie. Laat nadien uitlekken op keukenpapier. Verhit olijfolie in een pan en laat er de sla in slinken op een laag vuur. Voeg de erwten toe en kruid met peper, zout en de balsamicoazijn.

Bak de tarbotfilets net gaar in boter, kruid met peper en zout. Serveer de tarboetfilets met de gesmolten sla, werk af met de pancetta en dille.

Onze partners