Tapenade van escargots met stokbrood

10/06/11 om 13:57 - Bijgewerkt om 13:56

Geef je waardering

Tapenade van escargots met stokbrood

Ingrediënten

Voor 6:

  • 3 dozijn escargots
  • 1 tuiltje platte peterselie
  • 1 teentje look
  • 10 cl olijfolie
  • 6 dikke sneden stokbrood
  • Zout, versgemalen peper

Bereidingswijze

Stoom de escargots en laat ze uitlekken in een zeef. Verwijder de steeltjes van de platte peterselie. Voeg de blaadjes peterselie bij de escargots in de mixer samen met zout, peper en de gepelde look. Mix alles gedurende 1 min. en voeg voorzichtig een scheutje olijfolie toe tot u een lichte mousse krijgt. Zet 1 u. in de koelkast en serveer dan de tapenade op het gegrilde stokbrood. Garneer eventueel met schijfjes radijs en bieslook.

Lees meer over:

Onze partners