Tagliatelle met spinazie, olijven en artisjokken

Voor 4:

Voor 4:

400 g tagliatelle

250 g verse spinazie

100 à 150 g zwarte olijven

1 blik artisjokbodems

50 ml droge witte wijn

1 teentje knoflook, fijngehakt

80 g geraspte parmezaan

1 el olijfolie

Kook de pasta al dente in een grote hoeveelheid gezouten water. Was de spinazie. Verwijder de stelen en de minder mooie bladeren. Laat uitlekken.

Snij de artisjokbodems in stukjes. Fruit ze met de knoflook in 1 eetlepel olie. Overgiet met de wijn. Breng aan de kook. Voeg de spinazie toe en laat snel even slinken. Voeg de olijven toe en daarna ook de uitgelekte pasta. Breng op smaak. Dien op met de parmezaan.

Ontdek hier 25 snelle pasta gerechten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content