Tagliatelle met spinazie, olijven en artisjokken

© Getty
Voor 4 personen
  • 400 g tagliatelle
  • 250 g verse spinazie
  • 100 à 150 g zwarte olijven
  • 1 blik artisjokbodems
  • 50 ml droge witte wijn
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 80 g geraspte parmezaan
  • 1 el olijfolie
Bereiding
  1. Kook de pasta al dente in een grote hoeveelheid gezouten water. Was de spinazie. Verwijder de stelen en de minder mooie bladeren. Laat uitlekken.
  2. Snij de artisjokbodems in stukjes. Fruit ze met de knoflook in 1 eetlepel olie. Overgiet met de wijn. Breng aan de kook. Voeg de spinazie toe en laat snel even slinken, voeg de olijven toe en daarna de uitgelekte tagliatelle. Breng op smaak. Dien op met de parmezaan.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content