Tagliatelle met gamba's

10/02/16 om 13:49 - Bijgewerkt om 15:57

Tagliatelle met gamba's

© gf

Geef je waardering

Ingrediënten

  • Voor 4
  • 350 à 400 g tagliatelle
  • 400 g gambastaarten
  • 300 g tongfilet
  • 150 ml groentebouillon
  • sap van 1 citroen
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el olijfolie
  • koriander

Bereidingswijze

Bereidingswijze:

Snij de tongfilet in stukken. Besprenkel met citroensap. Kook de pasta al dente in gezouten water. Pel de gamba's maar laat het uiteinde eraan. Bak ze in de olie.

Verwarm de groentebouillon met de fijngehakte knoflook. Voeg de tongfilet toe. Laat enkele minuten garen.

Voeg de uitgelekte pasta toe. Kruid met peper en zout. Verdeel over borden en schik er de gamba's op, met de staart naar boven. Versier met koriander.

Lees meer over:

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners