Tagliatelle met bresaola en rucola

10/02/16 om 15:23 - Bijgewerkt om 16:02

Tagliatelle met bresaola en rucola

© gf

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 500 g tagliatelle
  • 100 à 150 g bresaola in fijne plakken
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 150 g romige kaas
  • 150 ml vloeibare room
  • 100 ml melk
  • 1/2 bosje rucola

Bereidingswijze

Kook de pasta al dente in gezouten water. Snij de ham in reepjes. Breng de room en de melk aan de kook met de fijngehakte knoflook en ui. Meng de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

Was de rucola en snij grof. Meng de pasta met de saus en de rucola. Serveer in warme diepe borden en versier met de ham.

Lees meer over:

Onze partners