Taboulé met groenten

10/06/11 om 14:30 - Bijgewerkt om 14:30

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor vier:

  • 500 g couscous (niet bewerkt)
  • 4 rijpe trostomaten
  • 1 komkommer
  • zongedroogde tomaten op olijfolie
  • 2 sjalotten
  • pijpuitjes
  • olijfolie (5 à 6 el)
  • 2 citroenen
  • zwarte of groene olijven

verse kruiden: munt, peterselie, basilicum, bieslook

  • peper van de molen

Bereidingswijze

Snijd de trostomaten, de zongedroogde tomaten, de sjalotten, de olijven en de komkommer in kleine stukjes. Doe de groenten samen met opgevangen sap in een kom en meng met de couscous, de olijfolie en het sap van de citroenen. Snijd de verse kruiden en de pijpuitjes fijn en voeg toe aan de couscous. Alles goed mengen en een drietal uren in de koelkast zetten.

Onze partners