Taartje van dadel, kokos en peer

01/03/12 om 11:59 - Bijgewerkt om 11:59

Geef je waardering

Taartje van dadel, kokos en peer

Ingrediënten

Voor 4:

  • 75 g geraspte kokos
  • 200 ml kokosmelk
  • 25 g poedersuiker
  • zeste van 1 limoen
  • 12 dadels, ontpit
  • 2 rijpe peren (doyenné du comice), in kleine blokjes
  • 4 hoge ringvormen (ca. 6 cm doorsnede)

Bereidingswijze

Meng kokos, kokosmelk, poedersuiker en limoenzeste en zet 30 minuten apart.

Snij de dadels in dunne reepjes. Leg een bodempje van dadelreepjes in elke ringvorm. Schep daarop een laagje kokosmengsel, een laagje peer, weer een laagje kokosmengsel, peer en weer kokosmengsel. Garneer met stukjes dadel en limoenzeste.

Zet de vormpjes ca. 1 uur in de koelkast om op te stijven. Serveer de taartjes op kamertemperatuur.

Onze partners