Studentenmüsli

09/06/11 om 15:41 - Bijgewerkt om 15:41

Geef je waardering

Ingrediënten

Müslimengeling :

  • 150 g gierstvlokken
  • 150 g havervlokken
  • 150 g maïsvlokken
  • 150 g boekweitvlokken
  • 125 g rozijnen
  • 100 g hazelnoten
  • 100 g zonnebloem- of pompoenpitten

Toevoeging :

fruit :

  • banaan
  • appel
  • melk
  • yoghurt of kwark
  • honing of vruchtendiksap

Bereidingswijze

Meng de vlokken en de gehakte hazelnoten en zonnebloem- of pompoenpitten. Spreid de mengeling uit op een bakplaat en rooster gedurende een kwartier in de oven op 150°C. Laat de mengeling afkoelen en bewaar droog in bokaal of blik.

Eet de müsli rauw of voorgeweekt in combinatie met melk, yoghurt of kwark. Vul aan met kleingesneden en/of geraspt fruit en een zoetmaker, zoals honing of vruchtendiksap.

Onze partners