Spring rolls met meloen, rodekool en pesto

28/09/17 om 14:57 - Bijgewerkt om 15:06

Spring rolls met meloen, rodekool en pesto

© Spring rolls / Becht

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 10 rollen

  • 1/2 cantaloupemeloen
  • 150 g rodekool
  • 2 wortels
  • 10 r?stvellen
  • 100 g basilicumpesto
  • een paar blaadjes munt, fijngeknipt

Bereidingswijze

Voor de sesamsaus:

  • 1 el tahin
  • 4 el geroosterde-sesamolie •
  • el sojasaus
  • 1 el ananassap
  • 1 el rijstazijn
  • 2 tl verse gember, geraspt
  • 1 tl Srirachasaus
  • sap van 1 limoen

Bereiding

  1. Schil de meloen, verw?der de pitjes en sn?d het vruchtvlees in dunne plakjes. Schaaf de kool fijn en rasp de wortels.
  2. Klop voor de saus alle ingrediënten door elkaar.
  3. Beleg de vochtige r?stvellen elk met 1 tl pesto.Voeg de kool, 4 plakjes meloen en een beetje wortel toe. Bestrooi met munt.
  4. Maak de rollen af door ze strak toe te rollen.
  5. Serveer de sesamsaus erb?.

Uit: Spring Rolls, Pauline Dubois (Becht, 9,99 €)

Onze partners