Spring rolls met avocado, radijs en noedels

28/09/17 om 15:10 - Bijgewerkt om 15:07

Spring rolls met avocado, radijs en noedels

© Spring rolls / Becht

Geef je waardering

Ingrediënten

Bereidingswijze

Voor tien rollen

100 g Chinese noedels • sesamolie • 2 avocado's • een paar druppels citroensap • 1 bosje radijs • zout • 10 rijstvellen • 1 handvol rucola • 1 handvol veldsla • een paar takjes koriander, fijngeknipt • 2 tl sesamzaad

Bereiding

  1. Kook de noedels in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze uitlekken en besprenkel ze met een paar druppels olie.
  2. Schil de avocado's en snijd ze in dunne plakjes. Besprenkel ze met citroensap tegen het verkleuren. Snijd de radijsjes in dunne plakjes en bestrooi ze met zout.
  3. Beleg de vochtige rijstvellen elk met beide soorten sla, noedels, plakjes radijs en plakjes avocado. Bestrooi met koriander en sesamzaad.
  4. Maak de rollen af door ze strak op te rollen.
  5. Serveer er kant-en-klare loempiasaus bij.

Uit: Spring Rolls, Pauline Dubois (Becht, 9,99 €)

Bereidingswijze

Onze partners