Spring roll-loempia met frambozen, peultjes en pesto

08/06/11 om 17:11 - Bijgewerkt om 17:11

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 100 g peultjes
  • olijfolie
  • 1 el pesto
  • peper en zout
  • 4 vellen spring roll (wit deeg op basis van tarwemeel, olie en water, te koop in Thaise voedingswinkels)
  • 16 frambozen

Bereidingswijze

Blancheer de peultjes, giet af en laat uitlekken. Snij grof en marineer kort in olijfolie, pesto en peper en zout. Dompel de spring rolls even in koud water zodat ze zacht worden. Versnij in kleinere repen en maak kleine loempia's: in elke portie 2 frambozen en 1 eetlepel peultjes.

Plooi het deeg dicht en frituur krokant in hete arachideolie. Laat uitlekken en serveer. De hete frambozen binnenin smelten door de hitte en zijn tegelijkertijd vulling en aromatische dipsaus.

Lees meer over:

Onze partners