Spiesje van kreeft met vanille en meloen

08/06/11 om 16:05 - Bijgewerkt om 16:05

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 300-400 g kreeftenvlees (voorgekookt)
  • 1/4 cavaillon-meloen
  • 1/4 carmel-meloen
  • 4 Bourbon-vanillestokjes
  • 30 g boter

Bereidingswijze

Met een 'parisiennelepeltje' balletjes draaien uit de meloenen. Het kreeftenvlees en stukjes snijden. De vanillestokjes in de lengte doorsnijden en gebruiken als spiesjes voor afwisselend kreeftenblokjes en bolletjes meloen. Reken 2 spiesjes per persoon. Zorg ervoor dat het vanillemerg goed in contact komt met de andere ingrediënten. Dek af met folie en zet koel weg. Voor het opdienen de spiesjes kort bakken in hete heldere boter.

Recept: Robert Wickerhoff

Onze partners