Spies van ree, jakobsschelpen en shii-take

  • Moeilijkheid

Voor 4 personen:

4 dl gevogeltebouillon

1,5 dl room

1 theelepel gele kerriepasta

2 fijngehakte tenen knoflook

peper en zout

4 el fijngehakte koriander

350 g blokjes reefilet

8 jakobsschelpen

8 shii-takes

4 takken laurier

boter

Kook de bouillon met de room, kerriepasta en look tot in de helft. Kruid met peper, zout en fijngehakte koriander. Rijg blokjes reefilet, jakobsschelpen en shii-take op de lauriertakken en bak gaar in boter. Kruid met peper en zout en serveer met de saus.

Tip: Gele kerriepasta is zachter dan groene kerriepasta, die op zijn beurt zachter is dan rode. Rode kerriepasta, vooral in de Thaise keuken gebruikt, is dus de heetste.

Bereidingstijd: 30 minuten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content