Spaghetti met zalm en pittige tomatensaus

10/06/11 om 15:13 - Bijgewerkt om 15:13

Geef je waardering

Ingrediënten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 zalmmoten van ± 150 g
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 fijngesnipperde knoflookteentjes
  • 1 1/2 koffielepel geraspte limoenschil
  • 2 eetlepels limoensap
  • 1 bokaal Heinz Spicy Pasta Saus
  • 300 g Anco spaghetti
  • 8 trostomaatjes
  • peper en zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de vismoten naast elkaar in een ovenschaal. Bedruppel ze met olijfolie, strooi er de fijngesnipperde knoflook over, giet het limoensap erbij en kruid met peper en zout. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet de zalm gedurende 10 à 15 minuten in de oven tot hij gaar is. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Verwarm de tomatensaus en roer er de limoenschil door.Verdeel de pasta over de borden. Leg een zalmmoot op elk bord. Schep een beetje kookvocht over elke moot en lepel de tomatensaus over de pasta.Versier met schijfjes limoen en halve trostomaatjes.

Onze partners