Spaghetti met witte truffel

10/02/16 om 15:26 - Bijgewerkt om 15:54

Spaghetti met witte truffel

© gf

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 250 g spaghetti
  • 1 witte truffel van ± 30 g
  • 50 g boter

Bereidingswijze

Breng een kookpan met gezouten water aan de kook. Kook de spaghetti al dente. Laat uitlekken en laat schrikken onder koud water.

Borstel ondertussen de truffel grondig schoon om alle aarde te verwijderen. Snij in fijne plakjes. Doe ze in een potje en sluit luchtdicht af. Verwarm de pasta en voeg de boter in klontjes toe. Kruid met peper en zout en meng. Verdeel over borden. Bestrooi met schijfjes truffel. Dien meteen op.

Lees meer over:

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info