Spaghetti met salie

10/02/16 om 15:23 - Bijgewerkt om 15:52

Spaghetti met salie

© gf

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:
500 g spaghetti
1/2 bosje bloeiende salie, met bloemen
1 klein Spaans pepertje
1 klein teentje knoflook
50 à 70 g boter
1 kl olie
2 à 4 el geraspte parmezaan

Bereidingswijze

Kook de pasta al dente in gezouten water. Was de salie en haal er de blaadjes af. Was het pepertje, verwijder de zaden en hak fijn.

Pers het teentje knoflook. Verhit de olie en de boter. Voeg het pepertje en de knoflook toe. Doe er de salieblaadjes bij. Neem van het vuur.

Meng de saus met de uitgelekte pasta. Roer er de parmezaan door. Breng op smaak met peper en zout. Schep in warme diepe borden en versier met saliebloemen.

Lees meer over:

Onze partners