Spaghetti met olijven en twee kazen

08/06/11 om 16:51 - Bijgewerkt om 16:51

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 250 g Anco Volkoren spaghetti
  • 1 fijngesnipperde ui
  • 1 fijngesnipperd knoflookteentje
  • 1 bokaal Heinz Spagheroni Traditionale saus
  • 150 g ontpitte en gehakte zwarte olijven
  • 1 bolletje mozzarella
  • 100 g gemalen parmezaanse kaas
  • olijfolie

Bereidingswijze

Bereid de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking. Fruit de ui en de knoflook in twee eetlepels olijfolie. Giet er de tomatensaus bij en laat 5 minuten sudderen. Schep de deegwaren in een ovenschaal, overgiet ze met de tomatensaus en bestrooi die met de olijven. Verdeel de in blokjes gesneden mozzarella over de pasta en bestrooi met de parmezaanse kaas. Druppel nog wat olijfolie over het geheel en laat onder de hete grill een mooi korstje krijgen.

Tip: Geef er een frisse groene sla met vinaigrette bij.

Onze partners