Soepje van seizoenfruit met kaneel en steranijs
10-06-2011, 14:19
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 12:55
Nodig voor vier:
Nodig voor vier:
2 dl water
200 g griessuiker
zeste van sinaasappel (reepjes schil)
sap van 2 sinaasappels en 1 citroen
seizoenfruit naar keuze (appel, peer, druiven, mango, pruim, perzik, nectarine)
2 steranijs
1 pijp kaneel
2 kruidnagels
Los in een pan de suiker op in water. Voeg het sinaasappel- en citroensap, de zeste, pijpkaneel, kruidnagels en steranijs toe en breng aan de kook. Voeg het in partjes gesneden fruit toe (appel en peer hoeven niet geschild te worden) en laat alles gedurende 8 Ã 10 minuten trekken. Het soepje laten afkoelen in de koelkast en lekker koud opdienen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier