Slaatje van tomaten en komkommer met mozzarella en ansjovis

09/06/11 om 08:39 - Bijgewerkt om 08:39

Geef je waardering

Ingrediënten

Nodig voor vier:

  • 3 grote tomaten
  • 1 komkommer
  • 250 g mozzarella
  • 1 potje filets van ansjovis
  • kappertjes
  • versgemalen zwarte peper
  • oregano
  • olijfolie

Bereidingswijze

Snijd de tomaten, de komkommer en de mozzarella in fijne plakjes. Schik de plakjes afwisselend op een schaal en kruid met zwarte peper en oregano. Het gerecht versieren met filets van ansjovis en kappertjes. Besprenkelen met een weinig olie van de ansjovisjes en olijfolie. Opdienen op kamertemperatuur.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners