Slaatje van kippenhartjes, mango en madeira

09/06/11 om 15:03 - Bijgewerkt om 15:03

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • olijfolie
  • 250 gram kippenhartjes
  • 1 sjalot
  • 1 mango
  • 2 dl madeira
  • peper
  • zout
  • een handvol krulandijvie
  • een handvol raketsla
  • mangoazijn
  • 4 sneetjes notenbrood

Bereidingswijze

De sjalot en kippenhartjes in olijfolie fruiten. De mango schillen, in blokjes snijden en toevoegen. Begieten met madeira en zacht laten koken gedurende een 10-tal minuten. Op smaak brengen met peper en zout. De verschillende salades wassen, drogen, mengen en besprenkelen met een dressing van olijfolie, mangoazijn, peper en zout. De saus met de hartjes in het midden van het bord leggen en de sla aanbrengen. Opdienen met een getoast sneetje notenbrood.

Lees meer over:

Onze partners