Slaatje van Gouda jong, belegen en oud

09/06/11 om 19:13 - Bijgewerkt om 19:13

Geef je waardering

Slaatje van Gouda jong, belegen en oud

© © Tony Le Duc

Ingrediënten

Voor 4:

  • 5 el olijfolie
  • 1 el walnotenolie
  • 2 el sherryazijn
  • peper en zout
  • een handvol gemengde sla
  • 3 el pecannoten
  • 3 blokken kaas van elk ongeveer 400 g (Gouda jong, belegen en oud (brokkelkaas))

Bereidingswijze

Meng oliën en azijn, kruid licht met peper en zout. Kruid de sla ermee en schik op borden. Bestrooi met de noten. Snijd de drie kazen in spieën en schik ze op de borden.

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info