Skrei in 't groen

10/06/11 om 09:46 - Bijgewerkt om 09:46

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 700 g skreifilet (met vel)
  • 1 krop sla
  • 100 g (netto) waterkers of veldsla
  • 80 g gezouten boter
  • 25 cl room
  • peper en zout

Bereidingswijze

Was de sla en de waterkers of veldsla. Stoof ze met wat boter, peper en zout in een gesloten pan (5 min.). Mix de groente, voeg er de room aan toe, eventueel nog wat peper en zout en laat nog 5 minuten sudderen in een gesloten pan, tot het geheel lichtjes is ingedikt. Bak de visfilets aan de velzijde met de rest van de boter (het liefst geklaarde boter) in een pan. Je hoeft ze niet om te draaien. Overgiet ze regelmatig met boter om ze sappig te houden. Schik de groene saus in de borden. Bestrooi de visfilets met peper en zout en leg ze op de saus.

Lees meer over:

Onze partners