Sinaasappelsla met zwarte olijven en olijfolie

10/06/11 om 09:38 - Bijgewerkt om 09:38

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 sinaasappels
  • sap van 1/2 roze pompelmoes
  • sap van 1 sinaasappel
  • 2 el suiker
  • versgemalen zwarte peper
  • 3 el olijfolie
  • 3 el fijngesneden zwarte olijven
  • munt

Bereidingswijze

Schil de sinaasappels tot op het vlees (peler à vif) en snijd ze overlangs in plakken. Leg ze een nacht in het pompelmoes- en sinaasappelsap, gekruid met suiker en zwarte peper. Schik 's anderendaags op een schotel, besprenkel met het sap, olijfolie en zwarte olijven en werk af met een draai van de pepermolen en verse munt.

Bereidingstijd: 10 minuten + 1 nacht.

Lees meer over:

Onze partners