Sandwich met verse zalm, gedroogde rauwe ham, spinazie en bieslook-yoghurtdressing

08/06/11 om 17:26 - Bijgewerkt om 17:26

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 400 g verse zalmfilet
  • 1 bosje bieslook
  • 1 potje volle yoghurt
  • olijfolie
  • 1 citroen
  • peper en zout
  • 1 gesneden bruin brood
  • 200 g sneetjes gedroogde rauwe ham
  • 1 bosje jonge spinazie

Bereidingswijze

Snijd de zalmfilet met een scherp fileermes in dunne plakjes. Hak de bieslook fijn en meng onder de yoghurt. Roer er een scheutje olijfolie en wat citroensap onder en kruid naar smaak met peper en zout. Snijd de korsten van het brood en beleg de sneetjes afwisselend met verse zalm, yoghurtdressing en gedroogde rauwe ham met spinazie en yoghurtdressing. Maak telkens sandwiches met twee lagen van de vulling en kruid elke laag met peper en zout.

Lees meer over:

Onze partners