Sandwich met aubergine en ricotta

05/07/12 om 11:44 - Bijgewerkt om 11:44

Geef je waardering

Sandwich met aubergine en ricotta

Ingrediënten

Voor 4:

  • 1 kleine aubergine
  • 1 citroen
  • zout
  • 2 rode paprika's
  • Turks brood
  • 2 el olijfolie
  • 200 g verse ricotta
  • peper

Bereidingswijze

Snij de aubergine in dunne schijven, wrijf in met de citroen en besprenkel met zout. Zet 2 tot 3 uur in de koelkast. Snij repen van 3 cm uit de paprika's. Snij het brood in vierkanten (12 x 12 cm) en gril langzaam. Strijk de stukken paprika en aubergine in met olijfolie en gril ze langs alle kanten tot ze zacht en bruin zijn.

Leg 2 schijven aubergine, 2 schijven paprika en 1 laagje ricotta op het brood. Kruid met peper en zout en leg er een snee brood bovenop.

Lees meer over:

Onze partners