Salade van witloof en appel met witte en zwarte pens

Ondersteunend beeld dat geen deel uitmaakt van dit recept.
  • Moeilijkheid

De nostalgische witte en zwarte pensen maken van deze salade met witloof en appel een echte voltreffer.

Voor 4 personen

  • 2 tl mosterd
  • 3 el zonnebloemolie
  • sap van 1/2 citroen
  • 3 stronken witloof
  • 1 appel
  • 85 g veldsla
  • 2 witte pensen
  • 2 zwarte pensen
  • boter
  • peper en zout

Bereiding

1. Meng voor de vinaigrette mosterd, olie en citroensap. Kruid met peper en zout.

2. Snijd het witloof en de appel fijn, meng met de veldsla en roer er de vinaigrette onder.

3. Snijd de pensen in plakken en bak krokant in boter. Schik op de salade en serveer lauw.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content