Salade van suikererwten en meloen met feta

Voor 4 personen
  • 250 g suikererwten (sugar snap peas)
  • 1/2 galiameloen (of watermeloen)
  • raspsel en schil van 1 citroen
  • 1 tl vloeibare honing
  • 2 el extra vierge olijfolie
  • 4 el olijfolie
  • 2 tl fijngehakte tijm
  • een handvol raketsla
  • 125 g feta
  • zwarte peper en zout
Bereiding
  1. Blancheer de suikererwten 2 minuten in gezouten water. Verfris in ijswater en laat goed uitlekken. Schil en snij de meloen in dunne plakjes. Maak de vinaigrette: meng citroenschil en -sap met de honing, olijfoliën en tijm. Kruid naar smaak.
  2. Doe de suikererwten, meloen en raketsla in een grote kom en meng voorzichtig met de vinaigrette. Verdeel de salade over 4 borden en verkruimel er de feta over.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content