Salade van mango, gerookte forel, geroosterde pinda’s en waterkers

Een lekkere en kleurrijke salade met forel, mango en pinda’s. Dat is een goede start van een heerlijke maaltijd.

Een lekkere en kleurrijke salade met forel, mango en pinda’s. Dat is een goede start van een heerlijke maaltijd.

Voor 4 personen

  • 4 el gepelde pinda’s
  • 150 g gerookte forel
  • 1 geschilde mango
  • 2 kleine sjalotten
  • 2 handenvol waterkers
  • olijfolie
  • sap van 1 citroen
  • 1 el vloeibare honing
  • peper, zout

Bereiding

1. Rooster de pinda’s in een droge pan. Laat afkoelen op keukenpapier.

2. Trek de forel in plakken.

3. Snijd met een dunschiller fijne plakken van de mango.

4. Snijd de sjalot in kleine dobbelsteentjes.

5. Verdeel de waterkers over de borden en bestrooi met de rest van de ingrediënten.

6. Besprenkel met olijfolie, citroensap en honing. Kruid met peper en zout.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content