Salade van mango, gerookte forel, geroosterde pinda's en waterkers

26/04/17 om 17:18 - Bijgewerkt op 18/05/17 om 14:06

Salade van mango, gerookte forel, geroosterde pinda's en waterkers

Salade van mango, gerookte forel, geroosterde pinda's en waterkers © Kris Vlegels

Geef je waardering

Bereidingswijze

Voor 4

4 el gepelde pinda's

150 g gerookte forel

1 geschilde mango

2 kleine sjalotten

2 handenvol waterkers

olijfolie

sap van 1 citroen

1 el vloeibare honing

peper, zout

Rooster de pinda's in een droge pan. Laat afkoelen op keukenpapier.

Trek de forel in plakken.

Snij met een dunschiller fijne plakken van de mango.

Snij de sjalot in kleine dobbelsteentjes.

Verdeel de waterkers over de borden en bestrooi met de rest van de ingrediënten.

Besprenkel met olijfolie, citroensap en honing. Kruid met peper en zout.

Lees meer over:

Onze partners