Salade van groene groenten en feta

10/06/11 om 12:39 - Bijgewerkt om 12:39

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 2:

  • 400 g groene groenten (jonge spinazie, minicourgette, jonge punten van groene asperges, peulen, prinsessenboontjes)
  • 200 g feta, in blokjes
  • 50 g pijnboompitten

Dressing:

  • 3 el zachte olijfolie
  • 1 el citroensap
  • zout en peper uit de molen

Bereidingswijze

De groenten voorbereiden. De spinaziebladeren wassen en drogen en de stugge stelen en grote nerven verwijderen. De prinsessenboontjes schoonmaken. De groenten beetgaar koken in gezouten water en verfrissen onder ijskoud water. De pijnboompitten bruinen in olie. Kruiden met peper en zout. De lauwwarme groenten en de blokjes feta mengen en verdelen over twee borden. Besprenkelen met opgeklopte dressing en bestrooien met pijnboompitten.

Onze partners