Salade van gerookte forel met waterkers, graanmosterd en lente-ui

08/06/11 om 18:09 - Bijgewerkt om 18:09

Geef je waardering

Salade van gerookte forel met waterkers, graanmosterd en lente-ui

Ingrediënten

Voor 4:

  • 2 sneden witbrood
  • boter
  • 4 gerookte forelfilets
  • 3 handvollen gemengde sla
  • 1 handvol waterkers
  • 5 el zure room
  • 1 el melk
  • 2 el graanmosterd
  • peper en zout
  • 4 el fijngehakte lente-ui

Bereidingswijze

Snijd het brood in dobbelstenen en bak tot krokante croutons in boter. Snijd de gerookte forel schuin in plakken. Meng de sla met de waterkers en verdeel over de borden. Verdeel de forel en de croutons erover.

Roer de zure room los met de melk en de graanmosterd. Kruid met peper en zout en meng goed onder elkaar. Lepel over de salade. Bestrooi royaal met fijngehakte lente-ui.

Lees meer over:

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners