Salade van garnalen met loirerosé

08/06/11 om 17:31 - Bijgewerkt om 17:31

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 :

  • 4 el mosterd
  • 1,5 dl zonnebloemolie
  • scheut citroensap
  • peper
  • zout
  • 2 el fijngehakte dragon
  • 500 g grijze garnalen
  • 1 kropsla
  • 12 radijzen
  • 4 el fijngehakt bieslook

Bereidingswijze

Klop mosterd op met olie en citroensap. Kruid met peper, zout en fijngehakte dragon. Verdeel de garnalen over de salade, bestrooi met bieslook en lepel er de vinaigrette over.

Werk af met plakken radijs.

Wijn: François Cotat Sancerre Chavignol 2001, 13 euro bij De Wijnmakelaarsunie, 011 23 06 10.

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info