Salade met roquefort en perensorbet

13/04/16 om 08:42 - Bijgewerkt om 12:12

Salade met roquefort en perensorbet

© /

Geef je waardering

Ingrediënten

  • Voor 4
  • 1 krop friséesla
  • 150 g roquefort
  • 4 el walnotenolie
  • 1 el wijnazijn
  • 3 dl perensorbet
  • peper van de molen en zout

Bereidingswijze

Maak de blaadjes van de sla los en was ze grondig. Zwier nadien goed droog. Snij de roquefort in kleine blokjes. Maak een vinaigrette met de walnotenolie, wijnazijn, peper en zout. Giet over de salade en meng goed.

Verdeel over 4 borden en strooi er de blokjes roquefort over. Vorm kleine bolletjes van de perensorbet met een bolletjessteker en schik deze op de salade. Serveer meteen.

Lees meer over:

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners