Rundsvlees met tomaat

08/06/11 om 16:59 - Bijgewerkt om 16:59

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 450 g mager rundvlees
  • 1 eetlepel sesamolie
  • 2 eetlepels rijstwijn of droge sherry
  • 3 eetlepels oestersaus
  • 2 eetlepels arachideolie
  • 1 fijngesnipperd teentje knoflook
  • 1 in ringen gesneden ui
  • 1 pak Heinz Tomato Frito

Bereidingswijze

Snijd het vlees in reepjes. Meng 1 eetlepel oestersaus, de sesamolie en de rijstwijn en marineer het vlees een half uurtje in dit mengsel. Verhit de arachideolie in de wok en roerbak het vlees met de marinade gedurende 2 minuten. Haal het vlees uit de wok. Roerbak de ui en voeg de look en de tomaten toe. Laat nog een drietal minuten sudderen. Doe het vlees en de rest van de oestersaus in de wok en laat nog een minuutje doorwarmen.

Tip: Serveer dit 'fusion recept' met Anco Pasta en toefjes tuinkers.

Onze partners