Rundergoulash

09/06/11 om 19:02 - Bijgewerkt om 19:02

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 kg biefstuk (in stukken van 4 cm)
  • boter
  • peper en zout
  • 2 grofgehakte uien
  • 4 el paprikapoeder
  • 3 el bloem
  • 1 el tomatenpuree
  • 2 l runderbouillon
  • 250 g fijngesneden wortelen
  • 500 g fijngesneden aardappelen
  • fijngehakte peterselie

Bereidingswijze

Bak het vlees 5 minuten in boter, kruid met peper en zout. Voeg de ui toe en bak verder. Bestrooi met paprika en bloem, roer en bak 2 minuten. Voeg tomatenpuree en bouillon toe, dek af en stoof 2 uur. Voeg halverwege wortelen en aardappelen toe. Werk af met peterselie.

Onze partners