Rosbief met sherry-tuinkerssaus

10/06/11 om 12:29 - Bijgewerkt om 12:29

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 :

  • 1 rosbief van 600 g
  • boter
  • peper en zout
  • 3 sjalotten
  • 1 teen knoflook
  • 2,5 dl droge sherry (fino of amontillado)
  • 2 dl room
  • 2 bakjes tuinkers
  • aardappelen in de schil

Bereidingswijze

Bak de rosbief in boter, kruid met peper en zout en laat afgedekt 30 minuten zacht braden. Fruit de sjalotten en look in boter, voeg sherry toe, laat koken. Voeg room en tuinkers toe. Serveer met aardappelen in de schil en lentegroenten naar keuze.

Lees meer over:

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info