Roerei op toast met garnalen en geitenkaas

28/06/12 om 12:22 - Bijgewerkt om 12:22

Geef je waardering

Roerei op toast met garnalen en geitenkaas

Ingrediënten

Voor 4:

  • 4 dikke sneden toastbrood
  • 6 eieren
  • 1/2 dl room
  • 1/2 bosje bieslook, fijngehakt
  • 25 g boter
  • 200 g gepelde Noordzeegarnalen
  • 100 g verse geitenkaas
  • zwarte peper en zeezout

Bereidingswijze

Toast de sneden toastbrood. Klop de eieren los met de room. Meng er het bieslook onder en kruid met peper en zout. Smelt de boter in een antiaanbakpan op een middelhoog vuur. Giet er het eiermengsel in en gaar onder voortdurend roeren tot de eieren een smeuïg geheel vormen.

Haal de pan onmiddellijk van het vuur en schep er snel de garnalen onder. Verdeel over de toast, werk af met geitenkaas en serveer meteen.

Lees meer over:

Onze partners