Rodeneuzentaart

05/04/12 om 14:50 - Bijgewerkt om 14:50

Geef je waardering

Rodeneuzentaart

Ingrediënten

Voor 6:

  • 15 rode neuzen
  • sap van 1 citroen
  • 3 eierdooiers
  • 1 dl room
  • 1 rol kant-en-klaar bladerdeeg

Bereidingswijze

Smelt de rode neuzen in een beetje water. Haal van het vuur en roer er het citroensap, de eierdooiers en room onder. Verwarm de oven voor op 150°C (gasstand 2). Bekleed een taartvorm van 26 cm diameter met het bladerdeeg.

Prik het deeg in met een vork. Bak het deeg in 10 min. goudbruin in de oven. Strijk de rodeneuzencrème uit over de taartbodem en bak 20 min. in de oven. Laat de taart na het bakken even afkoelen en haal uit de vorm voor het serveren.

Lees meer over:

Onze partners